Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

København invaderes i denne uge af alverdens modemoguler, og det sætter sit præg på det danske natteliv. Men det er ikke kun i København, hvor det hele sker.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Weekenden starter på Børsen

Denne uge markerer Copenhagen Fashion Week, og det sætter sit præg på det københavnske klubmiljø, hvor flere har arrangeret prominente og fashionable fester. I samarbejde med Revolver afholder designer og musiker Henrik Vibskov og Distortion-chef Thomas Fleurquin et modeuge-arrangement på Børsen i København, de har valgt at kalde for Agurk & Ondskab. Selve arrangementet vil være visuelt iscenesat af designer Henrik Vibskov og kommer til at ligge i forlængelse af designerens regulære modeshows dagen inden. Og musik er der naturligvis masser af, hvilket blandt andet udgøres af Smerz, Apeiron Crew og mange andre. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Agurk & Ondskab

Hvor: Børsen, Slotsholmsgade 1, Kbh. K

Hvornår: 4. februar fra kl. 20.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Vega sætter fokus på det lokale

Bag Vega Local står danske Pato Siebenhaar, som i tidens løb har udmærket sig som en vigtig spiller i det danske musikmiljø. Konceptet er ikke alene bygget op om lokale kunstnere, men samtidig at det ikke skal tage længere tid end en gennemspilning af Peter Bellis "Istedgade" at drible hjem og hente flere plader. Bag lydsystemet findes blandt andre førnævnte Pato Siebenhaar, Benjah og DJ Graded, som alle bliver præsenteret af rapperen Ataf Khawaja.

Hvad: Vega Klub Local

Hvor: Vega Klub, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 5. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Slaraffenland på Nørrebro

For nylig slog de tidligere privatfestlokaler på Sigurdsgade dørene op som ny natklub på Nørrebro, og fredag skrues der endnu en gang op for lydsystemet. Det bliver til et paradislignende fabelland, der er bygget op omkring glæden ved at slippe hæmningerne. Og de hæmninger, som gæsten går rundt med, kan blandt andet få afløb i i Smadreboden eller Laserhelvede, hvor lyden af elektronisk dansemusik agerer lydbillede til aftenens udskejelser. Det musikalske program består af en række lokale dj's, blandt andre Marc & Mikkel og Markus Voigt & Blake Jordan.

Hvad: Slaraffenland

Hvor: Sigurdsgade 39, Kbh. N

Hvornår: 5. februar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Berlin kalder igen!

På fredag vender lyden af Berlin stærkt tilbage på den aarhusianske natklub Double Rainbow, når konceptet Berlin Calling igen rykker ind i lokalerne ved Godsbanen. Lyden er naturligvis repræsenteret af Berlins skarpeste lydmestre, og i aftenens anledning er det lykkedes at få ingen ringere end den tyske dj og producer Blasmanjazz bag lydpulten.

Hvad: Berlin Calling #6

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 5. februar fra kl. 23.00

Hvornår: Facebook-event

 

CPH Fashion Week sætter sit aftryk

Det er ikke kun på Børsen, at du kan opleve den københavnske modeuge. Den københavnske natklub Sunday Club, kendt for sine særdeles dekadente fester, afholder i samarbejde med Unique Models og Cinzia Araia festen i indre by. Det musikalske lydbillede er ligeledes imponerende og består blandt andre af franske Kyu Steed og danske T.O.M., der sender lækre rytmer af sted fra mixerpulten.

Hvad: Unique Models x Cinzia Araia // Copenhagen Fashion Week

Hvor: Sunday Club, Lille Kongensgade 16, Kbh. K

Hvornår: 5. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

2-årsdag i Odense

Fredag markerer en vigtig dag i Odenses natteliv, når de lokale festaber Nicolai Pedersen og Amin Safari fejrer deres 2-årige samarbejde. Festen går ned på Blasé Club på den lokale natklub The Gym på Overgade, hvor de begge vil sørge for, at festen holder, sprutten flyder og den elektroniske urbanlyd banker på dine trommehinder.

Hvad: Amin & Nicolai 2 Year Anniversary

Hvor: Blasé Club, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 5. februar fra kl. 23.59

Hvordan: Facebook-event

 

Dengang far var ung

På lørdag rejser den aarhusianske natklub og spillested HeadQuarters et smut tilbage til 70'erne. Konceptet The Motown Sound Engineers rykker ind i HQs kælderlokaler og fyrer op for den funky lyd, fra dengang håret var højt, buksebene brede og humøret farverigt. Bag lydsystemet findes HQs egne Ole Løhde og Amira Gluhic, som vil skrue op for diskoen og den dansable funk.

Hvad: The Motown Sound Engineers

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 6. februar fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Kunsten kommer først

Den tilbagevendende modeuge handler ikke nødvendigvis kun og design og mode, men også den kunst, som sammenkobler det hele. På KB3 i Kødbyen sættes dette i fokus, når natklubbens venner fra Art Comes First lægger vejen forbi og sætter gang i festen.

Hvad: Art Comes First // CPH Fashion Week

Hvor: KB3, Kødboderne 3, Kbh. V

Hvornår: 6. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Smag på Rust

Lørdag gæster en ikke helt ukendt kvinde den københavnske natklub og spillested, Rust. Lady Smita er måske mest kendt for sit samarbejde med Firehouse og P3-hittet " Du får Ik' Punani", men samarbejdet stopper ikke der. Tiden har blandt andet budt på kollaborationer med White Pony og Raske Penge, og på lørdag lægger hun så vejen forbi Nørrebro, hvor hun samtidig vil præsentere helt nyt materiale.

Hvad: Flavour: Lady Smita

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 6. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE