Nyhed

Koncertvideo: LISERSTILLEs storladne Midnight Wave

Det moderne episke rockband har udgivet en flot koncertfilm fra deres intense optræden på aarhusianske Radar i november sidste år

Sidste år blev det aarhusianske spillested Radar forvandlet efter en dystopisk sci-fi-fantasis foreskrifter, da danske LISERSTILLE gæstede og gav stedet et heftigt make-over, der passede til konceptet af deres storladne koncert, Midnight Wave. Hele herligheden er nu udkommet som live-album og koncertvideo. Du kan se den intense optræden frit og kvit her forneden.

LISERSTILLE spiller i deres egne ord moderne episk rock, hvor der er plads til de store armbevægelse, storladenhed, mens der live skrues yderligere op for dramatikken og energien. Det får man da også lov at bevidne helt tæt på i den flot filmede koncertoptagelse, Midnight Wave.

Spillestedet Radar gav bandet frit spil til at forme omgivelserne efter eget ønske, da de skulle optræde på den 360 graders scene i salen lørdag den 7. november 2015. GAFFAs anmelder beskrev det således:

"Og hvilken dystopisk sci-fi-fantasi var det da ikke også, som man blev budt velkommen i, når man trådte ind fra de regnvåde Godsbanerne til et dystert blåligt mørke, hvor den importerede, klubvante dj Psycho Jones spillede op til undergrundsfest. Iklædt et fængselsdragt-stribet jakkesæt stod han bag en pult med lysende infotavle og raslede til tider med tamburin i overensstemmelse med garagerock og euro-poppens liderlige toner.


Hele Radar var taget under behandling: Fra højtalere på toiletterne lød et ominøst soundtrack, der kunne forvandle selv det mest uskyldige strint til et eksistentielt plask i pissoiret, mens backstage var åbent for publikum med velvalgt stemningsdannende art-installationer og stroboskoplys.

Midnight Wave. Som en natlig begivenhed i Blade Runners industrielt hærgede Los Angeles, en fremtidsklub taget ud af William Gibsons cyber-fiction, ligeså forkromet som Yûsaku Matsudas steampunk-solbriller i Ridley Scott's Black Rain. Som var Aarhus selv ophørt med at eksistere uden for murene."

Koncerten modtog efterfølgende fem stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Til den næsten to timer lange koncert var vægten særlig lagt på LISERSTILLEs seneste album, "Empirical Ghost", som ligeledes modtog fem stjerner i GAFFA under overskriften "En triumf af internationalt format", men der blev også dykket grundigt tilbage i bagkataloget. Særligt den underskønne "Lys Over Tid", en fanfavorit, bør fremhæves, som den blev majestætisk opført. 

Koncerten er fanget i hele sin svedige fordybelse af Moon Dog Film, og lyden er senere mixet og mastereret af Anders Ruby fra Tallman Studios. Albummet kan købes som download (inklusiv koncertvideo) her.

Se Midnight Wave her: 

ANNONCE