Nyhed

No Doubt-medlemmer danner ny supergruppe

De øvrige medlemmer af No Doubt skal også have tag over hovedet og smør på brødet, mens Gwen Stefani forfølger sin solokarriere

Mens den amerikanske sangerinde Gwen Stefani har offentliggjort detaljer vedrørende sit kommende soloalbum, har hendes bandkammerater fra No Doubt dannet en ny supergruppe med forsangeren fra de amerikanske punkrockere AFI. Det skriver Rolling Stone. 

Guitarist Tom Dumont, bassist Tony Kanal og trommeslager Adrian Young har slået pjalterne sammen med Dave Havok. Bandet har endnu hverken navn eller pladekontrakt, men de har til gengæld færdigindspillet et helt album.

Fremtiden for No Doubt er uvis, ligesom også AFI ser ud til at køre på lavt blus i 2016. Bandet har fra deres Facebookside annonceret, at de hver måned i 2016 vil udgive en limited edition-trøje og et litografi baseret på en af deres sange. Gruppen var aktuel med albummet "Burials" i 2013, som fulgte yderligere i den poppede retning, som var at finde på deres mainstream-gennembrud "Decemberunderground" fra 2006. Albummet imponerede ikke GAFFAs musikanmelder Keld Rud, som kvitterede med tre stjerner under overskriften: "På mange måder en pose blandet bolsjer."


Imens har Gwen Stefani annonceret, at hendes kommende album kommer til at hedde "This Is What the Truth Feels Like". Det bliver sangerindens første soloplade siden hittet "The Sweet Escape" (2006), som blandt andet indeholdt titel-sangen "The Sweet Escape" featuring Akon og "Wind It Up".

Dog har Stefani optrådt solo i 2014, hvor hun udgav "Baby Don't Lie"- og "Spark The Fire"-singlerne, som markerede sangerindens genoptagne solokarriere. Disse to sange vil imidlertid ikke være at finde på sangerinden kommende "This Is What the Truth Feels Like"-album, men derimod er Stefanis skilsmisse-ballade "Used To Love You" at finde på pladens trackliste.

 


ANNONCE