Nyhed

Musik i Lejet er klar med de første navne

Den populære festival i Tisvildeleje har i dag offentliggjort de første navne til sommerens festival, der dækker tre vidt forskellige genrer.

Musik I Lejet har netop offentliggjort de tre første navne til sommerens festival, der løber af stablen fra den 21. til 23. juli i Tisvildeleje.

De tre kunstnere er SG Lewis, S!vas og Liss.

SG Lewis er en ung, soul-inspireret producer, der vil spille Tisvildeleje varm til sommer med sin dybe eletroniske lyd. Med over 1 million YouTube-visninger på nummeret ''Warm'' er der god grund til at tro, at SG Lewis er ved at få åbnet vinduet fra at hitte på klubberne til et bredere publikum.


Lyt til hittet ''Warm'' her:

S!vas er den anden artist som Musik i Lejet kan præsentere til dette års festival. Han er bedst kendt som rapperen, der har fået det meste af Danmark til at synge med på hittet ''D.A.U.D.A''. Sidstnævnte fik S!vas nomineret til fem priser ved Danish Music Awards 2014, og for tiden arbejder han på sit nye album, der kan forventes ude på foråret 2016.


Hør eller genhør monsterhittet ''D.A.U.D.A'' her:

Liss er et fremadstormende, ungt band, der er spået en stor fremtid indenfor musikbranchen. De har taget Danmark med storm på de to singler ''Try'' og ''Always'', og spillede til GAFFA-Prisen 2015. Deres særpræg er, at de ikke kan sættes i bås, og mest af alt er Liss kendte for at lyde præcis som sig selv.


Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Liss, så kan du lytte til nummeret ''Try'' her:

Musik i Lejet er en nonprofit musikfestival, der afholdes på standkanten i Tisvildeleje hvert år i Juli. Festivalen har været afholdt siden 2009. 


I år løber Musik i Lejet fra den 21. til 23. juli, og billetter kan købes via festivalens hjemmeside.

ANNONCE