Nyhed

Northern Winter Beat offentliggør samlet program

The Tallest Man On Earth, John Parish og Spidergawd er blandt de udenlandske navne, mens Velvet Volume, De Underjordiske og Kentaur er blandt de danske

Den aalborgensiske vinterfestival Northern Winter Beat offentliggør nu det samlede musikprogram. Festivalen finder i 2016 sted fra den 27.-30. januar, og som ved de tidligere festivaler indeholder også dette års program en blanding af danske og udenlandske bands.

Blandt de udenlandske navne er svenske The Tallest Man On Earth (billedet). Han indtog i oktober sidste år Store Vega, hvor han modtog flotte fem stjerner af GAFFAs Helena Iris Paludan Lütken under overskriften: "Kristian Matsson leverede charmerende og inderlig optræden."

Det engelske musikikon John Parish er også på plakaten. Han er kendt for sit samarbejde med PJ Harvey, der blandt andet har udmøntet sig i albummet "A Woman A Man Walked By" fra 2009. GAFFAs Finn P. Madsen kvitterede med fire stjerner. Parish stiller også op til live-interview – med Kieron Tyler fra engelske Mojo Magazine, der igen i år dækker festivalen.


De norske tungrockere Spidergawd, der har to af medlemmerne fra rockguderne Motorpsycho i besætningen, kommer også forbi og skruer godt op for rocklarmen.

Ud af festivalens i alt 36 bands er de 22 fra udlandet, så der masser af spændende nye ting at gå på opdagelse i.

Blandt de danske bands finder man blandt andet fremadstormende Velvet Volume, der netop har overstået et yderst succesrigt 2015, De Underjordiske og Ponyblod, ligesom der vanen tro også er blevet plads til en række knapt så etablerede bands fra den danske scene som for eksempel Bisse, Lowly, Elevatorfører og Kentaur.


Det fulde program for festivalen kan findes her.

Udover selve spillestederne kommer koncerterne i 2016 vanen tro til også at foregå på alternative lokaliteter i Aalborg. Northen Winter Beat har bl.a. tidligere lavet koncerter på Platform 4, Gråbrødrekælderen, Utzon Center, Kunsten og Peep Shop.

Billetter kan skaffes via Billetlugen.dk her

 


ANNONCE