Nyhed

TILBAGE I STUDIET: PJ Harvey teaser comeback - i morgen sker der noget

Syv år efter seneste studiealbum er der tilsyneladende nyt på vej fra PJ Harvey

Det er efterhånden syv år siden, den i dag 53-årige britiske forfatter, sanger og sangskriver PJ Harvey sidst var aktuel med nyt studiealbum og efterfølgende turné, som også inkluderede koncerter i Roskilde og København i 2016 og Randers året efter.

Nu lader det imidlertid til, at fans for alvor kan begynde at se frem til et musikalsk comeback fra Harvey, som de seneste par år har genudgivet hele bagkataloget sammen med en række album med demoer - og udgivet en bog, som hun også var på Fyn og præsentere sidste sommer.

Allerede i februar sidste år delte Harvey billeder af sig selv i studiet, og i et interview med Rolling Stone i juli fortalte hun, at hun var "meget tilfreds" med de nyt optagelser og varslede en udgivelse i 2023. I sidste uge kom der så en opdatering på det nye album på både Twitter og i Harveys nyhedsbrev, hvor der blandt andet står:


"Jeg har været i studiet for nylig sammen med John Parish og Flood, mine nærmeste musikalske samarbejdspartnere gennem næsten 30 år. Det her er en fejring af deres mesterlige arbejde sammen med mig. Tak John. Tak Flood. Jeg elsker jeg begge," står der i nyhedsbrevet, som slutter med følgende teaser:

"Hold øje med en særlig annoncering næste tirsdag (25/4, red.) klokken 20.00 engelsk tid." På Twitter har Harvey delt to videoer fra studiet, som du kan se lige her:


PJ Harvey bjergtog Primavera Sound med stærk koncert

ANNONCE