Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Bas Under Buen rykker til Aarhus, og der er lagt op til et brag af en efterfest. I København er der skarpe sommerrytmer på Nørrebro og en fræk lyd i Indre By

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Camilo & Grande leverer de sprøde rytmer

Rust på Nørrebro er altid god for en lækker natkoncert, og denne fredag har de ingen ringere en Camilo & Grande på plakaten. Der tændes op for den tunge bas lige omkring midnat, når duoen præsenterer deres sprøde reggaeton. Det bliver uden tvivl svært at holde fødderne i ro til den slags.

Hvad: Camilo & Grande

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 22. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Lazer Lounge i indre by

Fredag præsenteres et skarpt koncept på natklubben Culture Box i det indre København. Den står på techno i sin klareste form, når Sexy Lazer står bag en aften med sprød musik, hvor blandt andre danske Unkwon er på plakaten.

Hvad: The Lazer Lounge

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 22. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Do that Disco!

Vores alle sammens dagligstue i den jyske hovedstad fyrer fredag op for endnu et skarpt koncept. Denne gang er det i discoens tegn, når HeadQuarters’ egen Ollie Gunzo smider disko-dasko ud af HQ-højtalerne.

Hvad: Do The Disco @ HQ

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 22. Juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

p>

Fest efter i Aarhus

Bas Under Buen indtager denne weekend Aarhus, og når festen rykker indendørs sker det på Double Rainbow. Her er der lagt op til skarpe rytmer fra sprøde dj’s, blandt andre vil den lokale Shaq være at finde bag lydsystemet.

Hvad: Official Bas Under Buen Afterparty

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 22. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE