Nyhed

Future aflyser Roskilde – Schoolboy Q erstatter

Rapstjernen må aflyse flere europæiske koncerter

Atlanta-rapstjernen Future må desværre aflyse flere europæiske koncerter denne sommer, hvilket betyder, at koncerten på årets Roskilde Festival ikke finder sted.

Future har meddelt Roskilde Festival via sit management, at han er tvunget til at aflyse koncerten på Roskilde Festival på grund af prøver til en kommende turné i USA med Drake.

Schoolboy Q træder til

Selvom årets festival er få uger fra start, er det alligevel lykkedes at finde en anden fremadstormende rapper til 2016-plakaten.

Valget er faldet på den 29-årige Los Angeles-rapper Schoolboy Q (billedet), der har skabt sin egen niche med kombinationen af iørefaldende omkvæd og dystre stemningsbilleder fra storbyens bagside.

Gennem årene har han samarbejdet med prominente navne som Kendrick Lamar og The Weeknd, og her i 2016 er han pladeaktuel igen. På det seneste har han rekrutteret selveste Kanye West som gæsterapper på singlen "That Part".

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

”Vi har glædet os meget til at præsentere Futures første koncert på dansk jord, men det må blive en anden gang. Med over 180 navne på programmet oplever vi desværre somme tider, at nogle af dem melder fra i sidste øjeblik. Det betyder til gengæld, at vi nu har fået plads til Schoolboy Q, som også tilhører en aktuel og fremadstormende generation af amerikanske rappere, som nok skal begejstre et stort publikum i Arena-teltet fredag aften.”

Schoolboy Q spiller fredag den 1. juli kl. 21.00 på Arena.

Roskilde Festival har meldt udsolgt af partout-billetter.

Endagsbilletter til onsdag den 29. juni og torsdag den 30. juni er fortsat tilgængelige.

Den fulde plakat og spilleplan for de forskellige dage kan ses her:

http://www.roskilde-festival.dk/music/2016

Se videoen til "That Part" med Schoolboy Q featuring Kanye West:

 

ANNONCE