Nyhed

Keith Richards, Tame Impala og Bon Iver udsat for hackerangreb hen over weekenden

Alt imens Jack Black blev erklæret død på Tenacious D’s Twitter-profil

Henover weekenden fik Keith Richards, Tame Impala, Bon Iver og Tenacious D alle hacket deres Twitter-profiler. Gældende for alle var, at indholdet der blev slået op i deres navn, var yderst upassende. 

Hackerne bag angrebet på Tame Impalas Twitter-profil udsendte en bombetrussel: ”Jeg har femten C4’ere i min taske, sammen med de tolv rørbomber, der også ligger i min taske,” postede Tame Impalas Twitter.profil på US Airline Jet Blues Twitter-profil. 

I mellemtiden blev Bon Ivers Twitter navn ændret til ”@Ihavelegcancer” og postede en række upassende tweets omkring Muhammed Alis død. 


På Tenacious D’s Twitter-profil blev det annonceret, at forsangeren og Hollywood-skuespilleren, Jack Black var afgået ved døden. Det sendte kortvarige rygter ud i cyberspace. Bandet har dog siden hen forsikret fans om, at Black er i live og har det godt: ”Vores Twitter profil har været hacket. Vi kan forsikre jer om, at Jack er i LIVE og har det GODT, og at det var en syg ”joke”,” skriver bandet på deres Twitter-profil.

Bon Iver og Keith Richards har også været ude at informere deres fans om hackerangrebet.
Richards skriver i et tweet: ”Tidligere i dag blev Keiths Twitter-profil hacket sammen med en række andre verificerede profiler. De hadefulde tweets, der blev postet er blevet fjernet,” skriver han.

Bon Iver skriver til sine fans, at han er frygtelig ked af det: ”Mange gange undskyld, alle sammen. Vi blev hacket. Vi forsøger lige nu at fixe profilen. Hæng i,” skriver han til fansene. 


I sidste uge skete det samme for Katy Perry.

En fiktiv Perry postede en række grove tweets til følgerne før hun til sidst lagde et Soundcloud-link op til et nyt nummer kaldet ”Witness” påstående, at det var hendes eget nummer.

Selvom angrebene formegentlig kan kobles sammen, er det endnu ikke opklaret, hvem der står bag disse.


ANNONCE