Nyhed

Lyt: Kanye West løfter sløret for ny single

Rapperen har 'Cruel Winter' på trapperne, opfølgeren til 'Cruel Summer' fra 2012

Kanye West har løftet sløret for den første single fra hans kommende album "Cruel Winter". Det skulle angiveligt være opfølgeren til "Cruel Summer" fra 2012. Tracket havde premiere på Los Angeles' Real 92.3-radiostation. Det skriver NME. Du kan høre "Round And Round" her forneden.

Singlen er spækket med gæster - heriblandt Desiigner, Quavo, Gucci Mane, 2 Chainz, Travi$ Scott, Yo Gotti og Big Sean. West kaldte holdet på sangen for "the Avengers of Rap" og fortalte videre, at han har i sinde at tage hul på en verdensturné, der løber af stablen til september.

Efter den første gennemspilning i æteren afslørede West, at der er en længere version af singlen på vej. "Vi kommer med en version, der er 12 eller 15 minutter lang, allesammen," sagde han.


I sidste måned var West dog knap så heldig, da han fik stjålet for flere tusinde dollars udstyr fra sit studie. Ifølge TMZ tyder alt på, at det er en i Wests omgangskreds, der står bag indbruddet, men der er endnu ikke nogen mistænkte.

I februar udgav West "The Life of Pablo" til en fem stjerners anmeldelse af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez. Han afsluttede sin anmeldelse: "The Life Of Pablo er ikke "the album of life", men mindre kan bestemt også gøre det. Så selvom man måske – forståeligt nok – har fået nok af den opmærksomhedskrævende hr. Kanye og hans rableri på de sociale og andre medier, kan man altså roligt give albummet her en chance. Her nås mæthedspunktet ikke så hurtigt. Tværtimod."

Du kan høre "Round And Round" her:


ANNONCE