Nyhed

Frances aflyser sin koncert på NorthSide – The Vaccines erstatter

Den britiske sangerinde har aflyst, men bliver erstattet af et andet britisk navn

Sangerinden Frances har meldt afbud til dette års NorthSide, men erstattes af den energiske britiske rockgruppe The Vaccines, oplyser NorthSides talsmand og booker John Fodge. Aflysningen skyldes ændrede turnéplaner fra Frances' side.

”Det er i den grad en værdig erstatning, vi har fundet, og vi er meget glade over at få The Vaccines tilbage til NorthSide. Det er et fremragende og meget energisk band, der er blevet markant mere kendt, siden de var her sidst. Så der skal nok blive knald på, når de indtager P6 BEAT Stage lørdag aften”, siger John Fogde.

Da The Vaccines indtog scenen på NorthSide i 2011, kom bandet ridende til Aarhus på en bølge af succes med sangene ”Post Break-Up Sex” (som blev P3’s Uungåelige) og ”Norgaard” (om den danske model Amanda Nørgaard) og debutalbummet ”What Did You Expect from The Vaccines?”, som endte med at blive den bedst sælgende debutplade i England det år. Da opfølgeren ”Come of Age” udkom året efter, gik det direkte ind som nummer et på den engelske albumhitliste.

Senest har The Vaccines udsendt albummet ”English Graffiti”, og da de sidste år gæstede Pumpehuset i København, leverede de et brag af en koncert, hvor GAFFAs udsendte efterfølgende i en femstjernet anmeldelse trak paralleller til både Ramones og The Black Keys. Læs hele anmeldelsen her.

The Vaccines spiller på P6 BEAT Stage lørdag aften kl. 21.45 på festivalen, der afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 17.-19. juni, og billetter kan købes her.

ANNONCE