Nyhed

MUSIKALSK DOSIS: The Vaccines udgiver endnu en single-teaser fra kommende album

Det britiske indierock-band varmer op til deres nye album med endnu et skud ny musik

I sidste måned annoncerede The Vaccines, at et nyt album er på vej. Albummet har titlen Pick-Up Full of Pink Carnations og udkommer den 12. januar 2024. I forbindelse med nyheden smed bandet deres første single-teaser i form af nummeret ”Heartbreak Kid”.

Nu er The Vaccines klar med endnu en musikalsk dosis, og har netop udgivet deres nye single ”Sometimes, I Swear”. I en pressemeddelelse fortæller forsanger Justin Young om nummeret:

”Som mange andre sange før den, fik ’Sometimes, I Swear’ sit liv, da Tim (bandets guitarist og keyboardspiller red.) og jeg sad på min sofa i London. Jeg tror ikke, der er mange steder på planeten, hvor jeg føler mig så fredelig som at sidde i mit eget hjem, men selv der sætter jeg konstant spørgsmålstegn ved min egen plads i verden,” lyder det fra Young og han fortsætter:


”Jeg tror, at det medfødte menneskelige behov for at være en del af noget – at være forbundet med hinanden i et samfund eller en menighed – er det, der bliver ved med at drive os fremad og søge efter mening. Det er noget, mange af os kæmper med dagligt, men jeg håber, når folk hører sangen, at de vil føle sig mindre alene i den kamp.”

The Vaccines blev dannet tilbage i 2010 i London. Deres debutalbum, What Did You Expect from the Vaccines? blev det bedst sælgende debutalbum I England I 2011 og modtog desuden fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen, som skrev:

”Hvis du kan lide 60'er- og Spector-inspireret pop og eventuelt nogle af de ovennævnte bands (Glasvegas, The Jesus & Mary Chain, Ramones og The Raveonettes, red.), ja så er der god chance for, at The Vaccines vil sidde i skabet i første gennemlyt".


I 2021 udgav bandet deres femte og seneste album Back In Love City, som baserede sig på en fantasiø, hvor man kunne tage hen for at opleve ægte kærlighed, følelser og sammenhold. Albummet modtog fem stjerner af GAFFA, som kaldte The Vaccines ”blandt Englands bedste og energiske indiebands, hvilket er et budskab om styrke ti år efter debuten”.

Hør The Vaccines' nyeste single


En potent vaccine mod kedsomhed

ANNONCE