Nyhed

Heartland Festival tilføjer sidste navn til årets program

Love Shop fuldender den fynske festival

Det er netop blevet offentliggjort, at Heartland Festival har tilføjet Love Shop som det sidste navn til årets musikprogram. Det legendariske danske rockband fuldender således programmet til den første Heartland Festival, der løber af stablen den 10.-11. juni 2016 på Egeskov Slot på Fyn.

I forbindelsen med offentliggørelsen udtaler frontmand Jens Unmack følgende:

“Det er en ære for os som band at være med i en så kunstnerisk ambitiøs satsning, som Heartland Festivals program signalerer. Og dejligt samtidig at skulle optræde på en festival, hvor netop de kunstneriske udfordringers oplevelse er sådan i højsædet. Det vil i den grad være med til at sætte os op til at levere, at ingen kommer til Heartland for at blive spist af med tomme kalorier”.


Love Shop bliver føjet til et musikprogram, der i forvejen rummer tidsløse bands som The Flaming Lips, Mark Ronson (dj-sæt) og Anne Linnet. Heartland Festival adskiller sig fra andre af sommerens festivaler ved at have mindst ligeså ambitiøse og solide programmer indenfor samtale, kunst og mad - også dette ser Jens Unmack frem til at opleve:

“I det postpunkmiljø, hvor jeg startede min løbebane, var der en lignende parallelverden, hvor musik, litteratur, maleri og filmkunst mødtes i ét stort rum. Det føltes übercool dengang, at de forskellige udtryksformer kunne trække på hinandens landvindinger. At Heartland bringer musik, kunst, mad og samtale sammen kan på lignende vis kun være inspirerende, spændende og videreudviklende for samtlige involverede”.

Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot den 10. – 11. juni 2016.


Billetter kan købes nu og koster 955 kr. for en partout-billet og 655 kr. for dagsbillet til enten fredag eller lørdag.

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk

Varm op til Love Shop med klassikeren ”En nat bliver det sommer” her:

ANNONCE