Nyhed

Matt Corby gæster Danmark

Den unge australske singer-songwriter vender tilbage efter at have udsolgt Store Vega tidligere i år

Hans koncert på Vega var så udsolgt, at rigtige mange af fansene ikke kom længere end til ventelisten. Derfor kommer Matt Corby igen til Danmark og denne gang er det med to koncerter. 

Aarhusianerne er de første heldige til at kunne opleve ham live på Train den 11. august i år, mens københavnerne må væbne sig med tålmodighed indtil han, efter eget ønske, gæster Den Grå Hal på Christiania den 25. august.

Matt Corby, der i 2007 fik en andenplads i Australian Idol, udgav den 11. marts i år sit debutalbum ”Telluric”. På albummet kan numre som blandt andet ”Sooth Lady Wine” og ”Monday” findes. Med de numre gør han sig det klart, at han er ved at etablere sig som en ganske særlig stemme indenfor sin genre.


Hvad fremtiden bringer det unge talent vides ikke. Men når man som kun 25-årig har formået at modtage dobbeltplatin for to singler, når man kun tidligere har udgivet ep’er, ja så ser fremtiden lys ud. 

GAFFAs anmelder Anders Buhl var dog en smule forbeholden for koncerten i Vega. Han uddelte tre stjerner og skrev blandt andet: "Mr. Corby kunne godt trænge til at få sig nogle lidt mere interessante venner at lege med, der måske kunne udfordre ham lidt. Og ikke mindst os andre." Læs hele anmeldelsen her. 

Skal du også ind og høre det prisvindende unge talent til sommer, kan billetterne købes via Billetlugen og Billetnet fra på fredag den 13. maj klokken 10.00 


Her kan du høre den omtalte vokal komme helt til sin ret i det nærmest gospel-agtige nummer ”Monday”:

ANNONCE