Nyhed

Før DM i Cocktail: 11 essentielle cocktail-sange

DM i Klassisk Cocktail & Flair 2016 går ned på søndag. Kom i det rigtige humør med GAFFAs playliste og stem på din favorit-cocktail-sang

På søndag den 6. marts mellem 14.00 og 18.00 findes shakerne og drinksparaplyerne frem til det årlige DM i Klassisk Cocktail & Flair, hvor 58 af landets bedste bartenderne dyster om i kategorierne "Klassisk Cocktail" og "Flair".

Slagets gang bliver styret af komikeren Sebastian Dorset, når den populære drikke bliver fremstillet i alverdens afskygninger på Langelinie Pavillonen.

Foruden den traditionelle kamp – som har eksisteret siden 1960 - om at kreere den mest velsmagende cocktail dystes der også i bartender-skills, hvor det handler om at give det mest kreative show, når cocktailen laves, et flair som der har været dystet om siden 2003. Sidste års vinder i "Flair" var fra GAFFA-redaktionens bopæl, Aarhus.


GAFFA har i anledningen mixet en velsmagende og farverig spilleliste af 11 af de mest cocktail-indbydende sange. Selvom ikke alle numrene indeholder de minimum tre ingredienser, som der kræves, før en drink kan klassificeres som "cocktail", lover vi for, at stemningen er maximum festlig.

GAFFAs mix af 11 cocktail-sange:

 1. Rupert Holmes - "Escape (The Piña Colada Song)"


 2. KATO ft. Ida Corr, Camille Jones og Johnson - "Sjus"

 3. Nephew - "Milk & Wine" (med linjen "Rock min cocktail, som var albummet "USADSB"s arbejdstitel)

 4. The Champs - "Tequila"


 5. Snoop Dogg - "Gin & Juice"

 6. Jimmy Buffett - "Margaritaville"

 7. The Beach Boys - "Kokomo"


 8. The White Stripes - "Screwdriver"

 9. Alannah Myles - "Black Velvet"

 10. PJ Harvey - "Kamikaze"


 11. Eagles - "Tequila Sunrise"

Hør sangene her:


Disse sange er også særdeles forfriskende:

 • Rihanna - "Cheers (Drink to That)"

 • De Glade Sømænd - "Drik"


 • Sia - "Chandelier"

 • LMFAO - "Shots"

 • The Dubliners - "Whiskey in the Jar"


Du er skaffe dig en billet til eventet på billetto.dk, eller komme gratis ind ved selv at stille op (hvis du er minimum 18) i DM i amatørcocktail-konkurrencen – meld dig til her. 

Hvilken sang sætter du selv på når der skal jongleres med flaskerne? Stem her eller skriv din favorit i kommentarfeltet.

ANNONCE