Nyhed

Ny musikvideo: Signe Trylle sætter ord på den svære kærlighed

Det friske danske stjerneskud er klar med sin første single 'Vil Du Være Sammen Med Mig', der byder på en 80'er inspireret popfunk-lyd

Det friske stjerneskud Signe Trylle er klar med en video til singleforløberen for sit debutalbum, "Livstegn", der udkommer den 15. april. Du kan se "Vil Du Være Sammen Med Mig" her forneden.

På singlen tematiserer sangerinden sårbarheden de blotlagte følelser og den tomhed, man kan stå tilbage med, når en flamme (måske) er ved at brænde ud. Hun fortæller: 

"Jeg tror, det er de færreste, der ikke har oplevet de langstrakte minutter, timer og døgn, hvor man religiøst tjekker sin telefon i håbet om et svar eller et tegn fra én man elsker, men som man samtidig er klar over, man er ved at miste. Den dér følelse af, at stoltheden lusker ud ad bagdøren, mens utilstrækkeligheden brænder sig fast i brystet." 

Den musikalske stil er inspireret af 80'ernes popfunk og bærer til tider præg af et Jenny Wilson-klingende lydunivers. Signe Trylles stemme rummer lige dele power, nerve og skrøbelighed og formår at skabe en dansksproget ørehængerpop, der sætter ord på "den svære kærlighed" i ærlige, ind-til-benet tekster.

Mens Signe Trylle er et hidtil et ubeskrevet blad på den danske musikscene, blev kimen til hendes debut som soloartist allerede lagt i 80'erne, hvor hun og storebroderen Jacob, takket være deres far Gert Smedegaard, som i årtier har været trommeslager for C.V. Jørgensen, sørgede for, at de fra en tidlig alder fik jamsessions og optrædener til familiefester ind under huden. Og det bliver da også i familien, da det kommende album er produceret i samarbejde med bror Jacob i hans studie i Østlondon, ligesom han også sidder bag trommerne til de kommende live-koncerter henover foråret og sommeren. 

Se musikvideoen til "Vil Du Være Sammen Med Mig" her:

ANNONCE