Nyhed

Siamese dyrker misundelsen i en sexet musikvideo

Se en letpåklædt kvinde bryde ind i forsangerens lejlighed

Det alternative rockband Siamese er klar med en ny sexet musikvideo til deres nye single "Ablaze", som udkommer i dag.

Kun iført hvidt undertøj og en sort strikmaske bryder en ung kvinde ind i forsanger Mirza Radonjicas lejlighed. I soveværelset ligger forsangeren intetanende og sover. 

Singlen er førstesinglen fra gruppens fjerde studiealbum "Sagilia", som udkommer til efterår. Albummet tager udgangspunkt i de syv dødssynder, hvoraf singlen "Ablaze" omhandler synden Invidia i form af misundelse. Videoen, som følger en morderisk og fræk dæmon i forsangerens lejlighed, er baseret på virkeligheden.


"Selve situationen og ideen udsprang egentlig fra det virkelige liv. Selvfølgelig krydret lidt til med en smuk Sandra Daae i rollen som besat og halvnøgen stalker. Misundelsen er et af de stærkeste og mest normale følelser, vi føler i hverdagen. Desværre tæt beslægtet med hadet," forklarer forsanger Mirza Radonjica. Rockbandets ambition med den kommende plade er at sætte tingene i et menneskeligt perspektiv med samfundskritiske briller:

"Vi forsøger ikke at sige, at verden er blevet et dårligt sted at være. Men verden er blevet mere gennemsigtig og synlig via de sociale medier. Vi har aldrig haft et bedre indblik i, hvordan mennesket opfører sig end lige nu. Derfor følte vi os inspireret til at behandle de her syv dødssynder, som vi føler er et nødvendigt holdepunkt i vores tilværelse. På trods af at ingen af os er religiøse," siger multi-instrumentalist Christian Hjort Lauritzen

Til sommer fejrer bandet pladeudgivelsen med en dansk turné, som starter på Lille Vega den 12. august. Mens du venter på, at de syv dødssynder bliver udgivet med albummet "Sagilia" til efteråret, kan du allerede lære om dødssynden misundelse i Siameses nye musikvideo. En film, hvor misundelsen leder til en dramatisk afslutning. 

ANNONCE