Nyhed

Bastille med flere er klar til NorthSide

Den aarhusianske festival har netop offentliggjort to udenlandske navne samt to danske

Den aarhusianske festival NorthSide har netop annonceret yderligere fire navne til næste udgave af festivalen. 

NorthSide har netop præsenteret Bastille, Thomas Helmig, Phlake og Veronica Maggio

Engelske Bastille (billedet) brød igennem i 2013, da singlen "Pompeii" gik nummer to i hjemlandet og nummer fem i USA. Sangens popularitet fortsatte så længe, at den halvandet år senere af Spotify blev udråbt som den mest streamede sang i England nogensinde med mere end 26 millioner streams - globalt har den nu ramt over 400 millioner afspilninger. I september udgav han sit seneste album "Wild World"

På den anden side af sundet kalder de hende "Sveriges Pop-drottning", og Veronica Maggio er da også tronen mere end værdig med sine roste popalbum og insisterende liveoptrædener. I maj udgav hun sit seneste album "Den första är alltid gratis" og i september gav hun koncert for et udsolgt Store Vega i København. Hun været fast inventar på de danske radiostationer med hits som "Måndagsbarn", "Välkommen in", "Vi mot världen" og ikke mindst "Jeg kommer".Den populære danske popsanger Thomas Helmig kommer til at spille på hjemmebane, når han til sommer får sin debut på festivalen. Siden 1985 har han produceret musik til den danske pop/rock-scene, og mon ikke vi kan forvente en hitparade uden sammenligning? Tidligere blev det annonceret, at Thomas Helmig i juni vil afholde to koncerter, i form af heldagsarrangementer, men kan nu altså skrive endnu en sommerkoncert på programmet. 

På 2016-udgaven af NorthSide spillede Phlake koncert på P6 Beat Stage, hvor flere hundrede publikummer måtte gå forgæves, da pladsen foran scenen hurtigt blev fyldt til bristepunktet, og i 2017 gør bandet så comeback på festivalen. Phlake udgav det anmelderroste debutalbum "Slush Hours" tilbage i juni, og ved DMA tidligere på måneden hev bandet hele fem statuetter hjem

Bastille og Veronica Maggio spiller begge fredag den 9. juni, mens Thomas Helmig og Phlake spiller lørdag den 10. juni. 


NorthSide 2017 afvikles i dagene fra den 9. til den 11. juni i Ådalen ved Aarhus.


Programmet for NorthSide 2017 ser lige nu ud som følger: Radiohead, Run The Jewels, Bastille, Veronica Maggio, Thomas Helmig, , Phlake, Liss og Bisse.

ANNONCE