Nyhed

Heartland Festival er klar med de første fire navne

Festivalen kan nu præsentere den ikoniske Bryan Ferry, Birdy, The Minds of 99 og Bisse

Heartland Festival har netop annonceret de første musiknavne til 2017-udgaven af festivalen, der løber af stablen i slotshaven omkring Egeskov Slot den 3.-4. juni. Det drejer sig om Bryan Ferry, Birdy, The Minds of 99 og Bisse

Det foreløbige musikprogram byder på ét decideret hovednavn og tre store talenter, der alle på den ene eller anden måde allerede er brudt igennem. Bryan Ferry (billedet) må siges at indtage øverste plads på plakaten, da han siden starten af 1970’erne har været toneangivende på den internationale pop- og avantgardescene – både som solist og som medlem af det ikoniske Roxy Music, der særligt kendes for sange som "Love is the Drug" "More Than This" og "Avalon". 

Engelske Birdy er nu 20 år, hvilket vil sige, at det er otte år siden, hun slog igennem som vinder af talentshowet "Open Mic UK". Sangerinden har lavet et cover af Bon Ivers "Skinny Love", der gik viralt på YouTube og for alvor fik hende ud i den brede befolkning. Sangerinden er netop aktuel med sit tredje album "Beautiful Lies".


Historien om The Minds of 99 og Bisse skriver nærmest sig selv. Mens førstnævnte har stået på alle landets største scener og for længst er slået igennem på den danske musikscene, ligger Bisse, med fem meget roste album på under to år og solid opbakning fra blandt andet P6 Beat, lige under overfladen til det store gennembrud og har udsigt til en spændende karriere. 

Heartland Festival er bygget op på fire søjler, nemlig musik, kunst, samtaler og mad. Det foreløbige musikprogram afspejler netop den mangfoldighed, de fire udgangspunkter ligger op til. 

 


Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot den 3.-4. juni 2017, og billetsalget er i gang.

 

I klippet herunder kan du se Bryan Ferry, som del af Roxy Music, på hittet "More Than This":

ANNONCE