Nyhed

Kellermensch spiller på Roskilde Festival – hør ny sang

Det danske rock/metal-band er endnu engang klar til at indtage festivalen

Det danske rock/metal-band Kellermensch, som i øjeblikket er i gang med at indspille deres nye album "Goliath", indtager næste års Roskilde Festival.

Klokken 12 i dag offentliggør festivalen yderligere 23 navne.

Kellermensch gæstede senest Roskilde Festival i 2012, hvor rockgruppen åbnede Orange Scene, ligesom de også i både 2009 og 2010 spillede på festivalen. Nu har bandet så netop offentliggjort, at de vender tilbage i forbindelse med næste års festival, der løber af stablen fra den 24. juni. Trommeslager Anders Trans udtaler følgende om offentliggørelsen:

"Vi håber, det bliver en stor oplevelse, som det har været de andre gange, hvor vi har optrådt på Roskilde Festival. Stemningen har altid været noget helt særligt. Roskilde Festival har altid været et fyrtårn i form af at finde de mindre, spændende og anderledes tænkende bands i både ind og udland, og Kellermensch har fået en del af deres musikopdragelse igennem Roskilde Festival."

Rockgruppen udgav for nyligt singlen "Bad Sign", der i bedste Kellermensch-stil kredser om den klassiske, men dog tunge rock, samt den så karakteristiske vokal. "Bad Sign" er en forløber for det kommende "Goliath"-album, som Kellermensch lige nu er ved at indspille. "Goliath" bliver gruppens første nye musik siden ep'en "Narcissus", som de udgav i 2010. Albummet udkommer 27. januar.

Se nedenstående klip og få en eksklusiv bid af nummeret "Atheist in a Foxhole" fra den kommende plade:

ANNONCE