Nyhed

Mød Rasmus Walter i GAFFA november – på gaden i dag

Læs også interviews med Justin Timberlake, L.O.C., The Libertines' dansk bosatte bassist John Hassall – og mange flere

Så er GAFFA november på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et interview med Rasmus Walter, der snart er klar med sit fjerde soloalbum, "Himmelflugt". Vi har mødt ham til en samtale om at blive voksen, om at huske at nyde de gode ting, mens de er der, om de skrinlagte planer om at blive snedker – og om solokarrieren, der startede ved et tilfælde.

Justin Timberlake er aktuel med soundtracket til animationsfilmen "Trolls", som han også har lagt stemme til. Vi mødte ham og hans kvindelige stemmemakker i filmen, Anna Kendrick, til en snak om filmen og musikken, blandt andet kæmpehittet "Can't Stop the Feeling".


John Hassall er bassist i det i sin tid skandaleombruste band The Libertines med blandt andre Pete Doherty – og så har han siden 2008 været bosat i Aarhus. Nu fortæller han om livet med Libertines, det stille liv i Aarhus og Hassalls eget band, The April Rainers.
 
L.O.C. har netop udgivet opsamlingen "Anno XV", der markerer hans 15 års jubilæums som soloartist. Vi har stillet ham en stribe nærgående spørgsmål – og får skarpe svar.

Desuden kan du læse interviews med Angel Olsen, Livid og Keaton Henson, læse The Mountains-sanger Phil Collins' svar på læsernes intelligente spørgsmål, høre om forfatter Peter Øvig Knudsens musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med novemberudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnere, vi skriver om i GAFFA november:


v>
ANNONCE