Nyhed

Niall Horan: One Direction vender tilbage – på et tidspunkt

Bandet er for tiden på pause, men nu siger medlemmet Niall Horan, at bandet vender tilbage – på et tidspunkt.

Alle Directioners har netop fået en tidlig julegave, for bandmedlemmet Niall Horan har i weekenden udtalt, at One Direction med al sandsynlighed genoptager deres musikalske arbejde som One Direction – på et tidspunkt. 

I et kort interview til Sunday People sagde Niall Horan at "Vi kommer tilbage. Andet ville være underligt… Åndssvagt." Der var ingen tidshorisont for, hvornår gruppen ville vende tilbage fra den pause, de lige nu holder, men Liam understregede, at de hver især hygger sig med det, de nu laver, og at alle har det godt. "For tiden laver vi bare hver vores ting. Harry (Styles, red.) ville lave film, og vi slapper alle sammen bare af… Jeg tror ikke, at nogen skal være bekymret for os – vi har det ganske fint."

Der er som nævnt ingen deadline eller tidshorisont for, hvornår One Direction genoptager arbejdet, da de alle laver hver deres ting på nuværende tidspunkt. Niall Horan har udgivet sin første single som solist, nemlig "The Town", Harry Styles har underskrevet en pladekontrakt med Columbia Records og medvirker desuden i Christopher Nolan filmen "Dunkirk", Liam Payne har underskrevet en pladekontrakt med Capitol Records, mens Louis Tomlinson slapper af hjemme med sin nyfødte søn.

ANNONCE