Nyhed

Robbie Williams taler ud om sin depression

Den karismatiske sanger åbner op fortæller om kampen mod sine indre dæmoner.

Robbie Williams, som gæster Danmark til næste år, taler i et radiointerview nu ud om sin depression og brugen af antidepressiv medicin.

Forleden gæstede Robbie det britiske tv- og radioprogram Radio Times til en snak om sit nye album ”The Heavy Entertainment Show”, der udkom 4. november. I samme interview åbnede den engelske sanger og komponist og fortalte om den depression, som han kæmpede med tidligere på året.

”Jeg havde en virkelig underlig sommer, hvor jeg ikke var i stand til at omgås andre mennesker ud over min egen kone. Jeg kunne ikke finde ud af at tale med andre, ikke engang de personer, der er mig tættest, og som jeg omgås dagligt. Jeg var isoleret i mit eget hoved”, udtaler Williams blandt andet til Radio Times.


I forlængelse deraf fortæller den 42-årige sanger om, hvordan brugen af andidepressiv medicin har hjulpet ham med at komme på rette spor igen.

”Jeg følte mig besværlig og trist. Nu har jeg fået medicin mod min depression, og siden har tingene ændret sig. De indre dæmoner rumsterer ikke længere.”

Tidligere på måneden kunne vi berette om, at Robbie Williams 7. august næste år lægger vejen forbi Danmark, nærmere betegnet København, hvor den karismatiske sanger giver koncert i Telia Parken. Der er stadig ledige billetter.


Lyt til Robbies nye album "The Heavy Entertainment Show" herunder:

ANNONCE