Nyhed

11 essentielle citater fra Gallagher-brødrene: – Selvfølgelig elsker jeg Liam, men ikke ligeså højt som jeg elsker Cup Noodles

11 skarpe kommentarer om alt fra politik til fans fra det stilskabende Manchester-band

Torsdag den 13. oktober får Oasis-dokumentaren "Supersonic" premiere i danske biografer. Filmen, der har taget navn efter de britiske rockikoners første single, er instrueret af Mat Whitecross.

I filmen følger vi Oasis, fra den karrierestartende single "Supersonic" udkommer i 1994, til den legendariske kæmpekoncert i Knebworth i august 1996. Vi følger dem på den intensive rejse fra at leve som ukendte rockmusikere til at blive ikoniske verdensstjerner. Filmen er baseret på originalt arkivmateriale og gamle interviews med de to Gallagher-brødre.

I anledning af den aktuelle biografpremiere på "Supersonic" har vi her samlet 11 essentielle citater fra de to stormundede Gallahger-brødre, sanger Liam og guitarist og primær sangskriver Noel.

1. Om debutalbummet: "Hør. Jeg var en superhelt i 90'erne. Sådan sagde jeg på det tidspunkt. McCartney, Weller, Townshend, Richards, mit første album er bedre end alle deres første albums. Selvom de ikke vil indrømme det.” - Noel Gallagher.

2. Om at have brødre: "Alle ved, at hvis du har en bror, må du være klar til kamp." - Liam Gallagher.

3. Stjernenykker?: "Nævn en rockstjerne i Storbritannien, som ikke er medlem af Oasis. Nævn én!" - Liam Gallagher.

4. Om inspirationskilden The Beatles: "Hvis jeg var i The Beatles, ville jeg være en god George Harrison." - Noel Gallagher.

5. Stoffer eller fans? "Du kan ikke blive træt af 15.000 mennesker, der skriger efter "Wonderwall". Det er bedre end stoffer." - Noel Gallagher.

6. Om disciplin: “Disciplin? Jeg kender ikke betydningen af det ord.” - Liam Gallagher.

7. Arrogance - nej, vel?: "Vi er ikke arrogante, vi mener bare, at vi er det bedste band i verden." - Noel Gallagher.

8. Om nudler og kærlighed: "Selvfølgelig elsker jeg Liam, men ikke lige så højt, som jeg elsker Cup Noodles". - Noel Gallagher.

9. Om ærlighed: "Én ting om os, vi er ærlige. Hvis vi bliver spurgt, om vi tager stoffer, siger vi ja. Jeg er opdraget af min mor til ikke at lyve."- Noel Gallagher. 

10. Om amerikanere: “Amerikanere vil have grunge, mennesker, der stikker sig selv i hovedet på scenen. Hvis de får en flok lyse hoveder som os, med deodorant på, forstår de det ikke.”- Liam Gallagher. 

11. Om politik: "Politik er som fodbold for mig. Labour er mit hold, og selvom der er en, jeg ikke kan lide, så stopper jeg ikke med at holde med hele holdet." - Noel Gallagher.

ANNONCE