Nyhed

Helgi Jonsson annoncerer nyt album – og to nye koncerter i Danmark

I denne uge spiller den islandske sanger og sangskriver tre udsolgte koncerter sammen med Dennis Algren, Marianne Lewandowski samt sin hustru, Tina Dickow.

Foruden den glimrende udsigt til at skulle spille tre udsolgte koncerter i Danmark i denne uge har Helgi Jonsson nu også et nyt album samt to nye koncertdatoer i sigte: Albummet er ude i slutningen af marts, mens koncerterne vil finde sted henholdsvis den 12. maj i Bremen Teater i København og den 13. maj på VoxHall i Aarhus. Billetsalget begynder tirsdag den 1. november kl. 10.00.

Det er ellers ikke længe siden, at Helgi Jonsson måtte udsætte tre koncerter på grund af en hjerteoperation. Heldigvis er han atter på toppen og klar til at indhente det forsømte i denne uge, og ligesom uges koncerter vil Helgi Jonssons hustru Tina Dickow også være en del af Jonssons backing band til forårets koncerter.

“Hvis jeg skal være helt ærlig, er det en fantastisk oplevelse for mig at få lov til at træde et skridt tilbage på scenen og bare være der i Helgis larger-than-life-sange – uden at skulle bære hele koncerten. Jeg nyder det virkelig i fulde drag,” fortæller Tina Dickow.


Også Helgi Jonsson er ved godt mod. For tiden arbejder han på sit nye album, hvor der bliver leget med både beats, banjo og basun, støj og stilhed. Helbredsmæssigt har han aldrig haft det bedre.

“Hjerteoperationen har fikset et hul, jeg har haft siden fødslen, så på sin vis er jeg mere fit nu end nogensinde. Jeg er ekstatisk over at skulle spille for fulde huse i Danmark, og jeg glæder mig til endelig at udsende et fuld-længde album næste år.”

Det kommende album bliver Jonssons femte og hans første fuldlængdealbum siden "Big Spring" fra 2011. Han udsendte dog tidligere på året ep'en "Vængjatak".


Varm op med “Slow": 

ANNONCE