Nyhed

Koncertaktuelle Choir of Young Believers udgiver DIY-musikvideo til ”Perfect Estocada”

Den nye video kombinerer håndholdte optagelser med billeder filmet under vandet og i luften.

Det danske band Choir of Young Believers, som på fredag giver koncert i Den Grå Hal i København, har netop udgivet en musikvideo til nummeret ”Perfect Estocada” fra gruppens seneste studiealbum ”Grasque”.

”Grasque”, hvorpå ”Perfect Estocada” samt 11 andre numre er at finde, er Choir of Young Believers’ tredje studiealbum, efter de tilbage i 2008 udgav ”This Is For The White In Your Eyes” for dernæst, fire år senere, at udgive 2012-albummet ”Rhine Gold”.

Efter udgivelsen af ”Rhine Gold” og et efterfølgende år med en lang række af koncerter tog Choir of Young Believers i 2013 en pause, men vendte hurtigt tilbage, da de i begyndelsen af 2014, med personlig invitation fra Martin Gore, tog på supporttour i Europa for Depeche Mode med nye numre i bagagen.


Nu har bandet så udgivet musikvideoen til ”Perfect Estocada” i form af en såkaldt DIY-video (Do It Yourself), hvori håndholdte optagelser kombineres med æstetiske billeder filmet under vandet og i luften. Du kan se den nye musikvideo nederst i nyheden.

På fredag gæster Choir of Young Believers Den Grå Hal til en koncert, hvor de blandt andet vil optræde med ”Perfect Estocada” samt mange af de øvrige numre fra den seneste udgivelse, og højdepunkter fra bagkataloget.

Da Choir of Young Believers havde turnépremiere på VoxHall i Aarhus 7. oktober, uddelte GAFFAs anmelder Lise Sastakauskas fire stjerner under overskiften "Dansabel indie-kvartet med imponerende vokal". Læs hele anmeldelsen her.


 

ANNONCE