Nyhed

Korn har offentliggjort fjerde singleudspil forud for kommende album

Heavy metal-bandet Korn er snart albumaktuelle, og bandet har netop offentliggjort singlen "Take Me"

Heavy metal-bandet Korn har netop offentliggjort det fjerde singleudspil, "Take Me", forud for deres kommende 12. studiealbum "The Serenity of Suffering", der udkommer den 21. oktober.

I forbindelse med bandets forrige single, og musikvideo, "Insane", kunne vi fortælle, at bandet på det nye album har samarbejdet med Slipknot-forsanger Corey Taylor på singlen "A Different World". Fra det kommende album har vi nu fået singlerne "Take Me", "A Different Wolrd (feat. Corey Taylor)", "Insane" og "Rotting in Vain". 

Du kan høre den nye single "Take Me" herunder.


I et interview til NME har Corey Taylor tidligere udtalt, at han ser frem til det nye album fra kollegaerne, og at det er godt gensyn med tidligere Korn-materiale, og sammenligner det med specielt de tre første albums. "Hele dette album ("The Serenity of Suffering", red.), og jeg kommer til at prale nu, for jeg har hørt de første elleve sange, er sådan et dejligt gensyn med de tre første Korn-album og mixet med den modenhed, de har nu. Det er virkelig, virkelig heavy. Folk vil gå amok over det her, så godt er det.".

Guitarist James "Munky" Shaffer har tidligere udtalt til Metal Hammer, at "på en heavy-skala fra et til ti, hvor ti er det selvbetitlede album fra 1994, ligger det her album helt klart på ni.

Albummet bliver det første siden 2013-albummet "The Paradigm Shift", der af GAFFAs anmelder Keld Rud fik fire stjerner med ordene: "Med Korns høje udgivelsesfrekvens in mente er det forbløffende, at de fortsat formår at holde et højt niveau, hvad angår sangkvalitet og samtidig udforske og udvikle deres lyd.". 


Du kan læse anmeldelsen af "The Paradigm Shift" her.

 

 


ANNONCE