Nyhed

Liam Gallagher spiller Oasis-sange til egne koncerter

Beady Eye ville oprindeligt ikke spille Oasis-sange til bandets koncerter, men endte alligevel med at gøre det i 2012. Nu gør Liam Gallagher det samme – bare som solokunstner.

Liam Gallagher afviste en mulig solokarriere i januar måned. Senere kom det dog frem, at han havde underskrevet kontrakt med Warner Bros, der skal udgive Liam Gallaghers soloalbum i 2017. Og nu afslører den kommende solokunstner i et interview med The Sunday Times, at han kommer til at optræde med gamle Oasis-hits til sine live-koncerter. Det oplyser NME.

“Sangene tilhører lige så meget mig, som de tilhører Noel. Han skrev dem, men jeg opfostrede dem,” siger Liam Gallagher og fortæller, at han vil åbne sine soloshows med “Don’t Look Back In Anger”, den første Oasis-single med storbror Noel Gallagher som hovedvokalist.

Oprindeligt var Beady Eye, Liam Gallaghers post-Oasis-band, imod at spille Oasis’ hits til bandets egne koncerter. Alligevel tilføjede Beady Eyes et par af britpop-gruppens sange til deres repertoire i 2012. Da Beady Eyes varmede op for The Stone Roses i Manchester Heaton-parken samme år, spillede de blandt andet “Morning Glory” og Rock'n'Roll Star”. Oasis gik i opløsning i 2009, da Noel Gallagher forlod bandet grundet kontroverser med Liam Gallagher.


Varm op med “Don't Look Back In Anger", mens vi venter på datoerne for Liam Gallaghers solokoncerter, der kommer i forbindelse med udgivelsen af hans soloalbum: 

 


ANNONCE