Nyhed

Den progressive trance-duo Above & Beyond gæster Danmark

Duoen vil skabe et brag af fest, når de besøger København

Den britiske progressive trance-duo Above & Beyond gæster Store Vega den 17. december. Med sig i baggagen har de det nye 2016-album "Acoustic II" og deres mangefacerede housemusik. 

"Acoustic II" er det femte studiealbum og efterfølgeren til 2015-albummet "We Are All We Need", hvor specielt titelnummeret blev genhørt rundt omkring. I modsætning til "We Are All We Need" er "Acoustic II" en mere nuanceret og atmosfærisk oplevelse. Koncerten i Store Vega kommer dermed til at byde på både musik til dans og musik til fordybelse og sansning. På det nyeste album,  "Acoustic II" medvirker danske Alex Vargas på nummeret "All Over The World".

I 2015 gæstede Above & Beyond Tinderbox til et brag af en koncert. GAFFAs anmelder Jens Dræby kvitterede med fem stjerner og ordene: "Der var en intimitet at mærke på den lille scene, selvom den opløftende trance som regel er tårnhøj og teltet blev, så at sige, fyldt til randen med god stemning." Du kan læse hele anmeldelsen fra Tinderbox 2015 her.


Bag Above & Beyond gemmer sig Jono Grant, Tony McGuinness og Paavo Siljamäki. De tre herrer stiftede bekendtskab med hinanden tilbage i år 2000 og har ud over deres trance act stiftet de Londonbaserede EDM-pladeselskaber Anjunabeats og Anjunadeep, hvorfra alle deres udgivelser udkommer. Samtidig har Grant, McGuiness og Siljamäki haft en ugentlig radioudsendelse siden 2004, først "Trance Around The World", og nu "Group Therapy Radio", hvor hvert program finder sted i forskellige lande rundt om i verden.

Billetsalget starter fredag den 29. september via Billetlugen.

I klippet herunder kan du høre nummeret "All Over The World" feat. Alex Vargas fra det nyeste album "Acoustic II": 

ANNONCE