Nyhed

Pete Doherty udgiver ny single og annoncerer andet soloalbum

Den engelske sanger og sangskriver er nu aktuel med den nye single ”I Don’t Love Anyone (But You're Not Just Anyone)”.

Pete Doherty er nu aktuel med den nye single ”I Don’t Love Anyone (But You 're Not Just Anyone)”, der er tilgængelig via YouTube. Derudover løfter den engelske sanger og sangskriver sløret for sit andet soloalbum ”Hamburg Demonstrations”, som udkommer den 2. december.

Sidst Doherty gæstede Danmark på egen hånd var i forbindelse med Roskilde Festival i 2009, og i 2014 indtog han, sammen med de øvrige tre medlemmer af The Libertines, Store Vega. Sidste år udgav det britiske punkrockband albummet ”Anthems For Doomed Youth”, hvilket var deres første pladeudgivelse i 11 år.

Nu har Doherty dog valgt at fokusere på sin solokarriere, og er med det kommende ”Hamburg Demonstrations”-album klar til at følge op på sit debutalbum som solokunstner ”Grace/Wasteland” fra 2009. ”Hamburg Demonstrations” er indspillet i Hamburg over en periode på seks måneder. Det nye musikalske projekt byder blandt andet på sidste års Amy Winehouse-hyldest ”Flags Of The Old Regime” (nu ”Flags From The Old Regime”), mens lyrikken i det nye nummer ”Hell to Pay At The Gates Of Hell” tager afsæt i det tragiske terrorangreb på spillestedet Bataclan i Paris sidste år.


Lyt til Dohertys nye single herunder:

ANNONCE