Nyhed

Pixies-guitarist er endt i rehab grundet alkohol- og narkotikamisbrug

Pixies’ guitarist Joey Santiago er i rehab – blot små to uger før bandets nye plade ”Head Carrier” udkommer

Den 30. september udkommer Pixies nye album, men i fredags blev det bekræftet på bandets hjemmeside, at guitarist Joey Santiago (nummer tre fra venstre på billedet) er tjekket ind på et rehabiliteringscenter for at få bugt med sine alkohol- og narkotikaproblemer.

I fredags skrev Pixies følgende på bandets officielle hjemmeside:

”I dag bekræfter Pixies’ Black Francis, David Lovering og Paz Lenchantin, at bandets guitarist Joey Santiago har tjekket ind på et rehabiliteringscenter i minimum 30 dage for at behandle sine alkohol- og stofproblemer.”


”Det er den bedste ting, som Joey kunne have gjort, og vi er meget stolte over, at han har taget dette skridt, ” siger David Lovering i pressemeddelsen og tilføjer: ”Vi beder alle vores fans om at støtte Joey, mens han er på vej mod bedring.”

Santiagos indlæggelse vil gå ud over noget af bandets planlagte promovering af deres kommende album ”Head Carrier”, der udkommer den 30. september. Bandet meddeler i pressemeddelsen, at de fortsat planlægger at gennemføre deres England- og Europa-tour i november og december. Turnéen går i denne omgang ikke til Danmark.

Joey Santiago har været medlem af det amerikanske rockband siden starten i 1986 sammen med forsanger Frank Black og trommeslager David Lovering. I 2014 Pixies fik Paz Lenchantin som ny bassist, efter bandets mangeårige bassist Kim Deal forlod bandet i 2013.


Herunder kan du høre Pixies’ seneste single ”Tenement Song” fra det kommende syvende album ”Head Carrier”:

ANNONCE