Nyhed

Hør ny single fra Roskilde-aktuelle Royal Blood

Den engelske duo er klar med førstesinglen til deres kommende album ”How Did We Get So Dark”

Roskilde Festival-aktuelle Royal Blood annoncerede onsdag i denne uge, at deres længe ventede andet album ”How Did We Get So Dark”, opfølgeren til den selvbetitlede debut fra 2014, udkommer 16. juni.

Skærtorsdag klokken 20 dansk tid udsendte de så førstesinglen ”Lights Out” med tilhørende musikvideo. I samme åndedrag åbnede de for forsalget og offentliggjorde tracklisten for det kommende album:

1. How Did We Get So Dark?
2. Lights Out
3. I Only Lie When I Love You
4. She’s Creeping
5. Look Like You Know
6. Where Are You Now
7. Don’t Tell
8. Hook, Line & Sinker
9. Hole In Your Heart
10. Sleep

Track 6 “Where Are You Now” kender vi allerede fra Martin Scorsese og Mick Jaggers HBO-serie “Vinyl”, ligesom track 8, “Hook, Line & Sinker” har været spillet ved flere af Royal Bloods festivalkoncerter i 2015. ”Where Are You Now” spillede også i den teaser, der annoncerede udgivelsesdatoen for ”How Did We Get So Dark”, og det lyder som om, at den har fået en lille makeover i pladeindspilningsprocessen.


Men nok om de andre numre. Førstesinglen ”Lights Out” er lige på og rå i bedste Royal Blood-stil. Ben Thatcher og Mike Kerr rocker ud på en ø i et hav af menneskekroppe i sæbevand. I et fremragende C-stykke, hvor videoen akkompagnerer med at slukke lyset, genopliver de guitarsoloen – på bas!
Førstesinglen ”Lights Out” er en anelse mere poppet end debutens ”Out of the Black”, så der er god chance for at have den på hjernen, når duoen optræder på Roskilde Festival den 28. juni. Broen er til gengæld designet til mudder og fadøl, så vi kan godt begynde at glæde os – både til den 16. og den 28. juni.

Rocken er ikke død! Se og hør selv ”Lights Out” her:


ANNONCE