Nyhed

Royal Blood annoncerer nyt album – klar med stormfuld video

GAFFA.dk – alt om musik

Typhoons er på gaden 30. april

Den engelske rockduo Royal Blood har offentliggjort titel og udgivelsesdato på deres tredje album, Typhoons. Pladen er på gaden 30. april. Royal Blood har samtidig udsendt videoen til titelnummeret, der havde premiere på Annie Macs Hottest Record på BBC i sidste uge. Se videoen ovenfor.

I videoen til ”Typhoons” befinder Mike Kerr og Ben Thatcher sig på toppen af en parkeringskælder ved siden af Elizabeth Olympic Park. Her leverer de en dynamisk performance af nummeret.

Royal Blood kaster samtidig en magnetisk trylleformular over London. Hundreder af mennesker sprinter af sted for at tilslutte sig bandet. Pludselig udbryder en storm: en tyfon svæver over folkemængden. Videoen er instrueret af Quentin Deronzier, som er kendt for tidligere at samarbejde med Drake, Kanye West og franske Orelsan.

Brighton-duoen Royal Blood består af bassist og sanger Mike Kerr og trommeslager Ben Thatcher. De fik stor succes med deres selvbetitlede debutalbum fra 2014, et album der blandt andet toppede den engelske hitliste. Det nye album fortsætter duoens rockede udtryk, men er samtidig inspireret af mere elektroniske navne som Daft Punk, Justice og nu afdøde Phillippe Zdar fra Cassius.

Da rockduoen udsendte ”Typhoons”, røg den direkte ind på playlisten hos BBC Radio 1, og den er siden blevet tilføjet til ”Rock This” og ”NME’s Best New Tracks” på Spotify. Sitet DIY har skrevet følgende om den nye single: ”En dosis back-to-basics rock’n’roll spillet højt er bare den stimulans, vi har brug for.”

Bandet udgav i 2017 deres andet album, How Did We Get So Dark?, som GAFFAs anmelder dog var lidt forbeholden over for.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det begrænsede lydunivers holder ikke til et andet album

ANNONCE