Nyhed

Video: Se Anders & Anders på tour med Lukas Graham

Episode 27 – Bli’r der skidt i bussen?

De Sorte Spejdere havde fire hæderkronede år sammen på P3 for snart otte år siden. Nu er de gamle sorte spejdere Anders og Anders tilbage igen, denne gang som Anders & Anders Podcast og Vodcast.

Anders Lund Madsen og Anders Breinholt har været i gang igen siden efteråret 2016, og fra februar er de udkommet som både podcast og vodcast (videopodcast) i samarbejde med Blockbuster.dk.

De to gutter er indtil nu oppe på 27 podcasts, hvor de har været rundt i verden og besøgt nogle spændende danskere, blandt andre astronaut Andreas Mogensen og senest Lukas Graham.


Se alle de tidligere vodcasts på blockbuster.dk

I de to seneste afsnit har Anders og Anders fået lov at komme med Lukas Graham og band på tour i Oslo, helt tæt på, hvor de fik lov at komme med backstage før koncerten i Oslo og køre med ”familiebussen” til deres næste gig i Malmö.

Så er du fan af en af Danmarks største verdensstjerner, Lukas Graham, og vil du gerne vide, hvordan livet i en foregår backetage og i en tourbus, så skal du ind og se de to seneste vodcast.


Podcasten Anders & Anders minder om De Sorte Spejdere ved, at de to voksne drengerøve snakker om uforberedte emner, som for eksempel en sjov samtale med Lukas Graham om, hvorfor han tegner, når han er på tour, og en diskussion med bandet om, hvorvidt man laver nummer 2 i tourbussen.

Se en teaser fra Anders & Anders’ besøg i Lukas Grahams tourbus, hvor de lige har lavet et fuldmandsopkald til Lars Løkke:


 

 

Se alle de tidligere vodcasts på blockbuster.dk


 

ANNONCE