Nyhed

Jesper Binzer fortolker Annisette på hendes fødselsdag

GAFFA.dk – Alt om musik

Hele Danmarks vilde rose Annisette fylder i dag 69 år,  og som hyldest udsender Jesper Binzer nu en coverversion af Savage Rose-klassikeren ”Wild Child” fra 1973.

Jesper Binzer har altid haft lyst til at lave sin egen version af nummeret, og da det endelig skete for to måneder siden, var det et magisk øjeblik at indspille det.

– Siden starten af 90’erne har jeg været til mange Savage Rose-koncerter, og jeg har nok tudet til lige så mange, for Annisettes vokal går lige i hjertet, erklærer sangeren.

gallery_large

D-A-D-forsangeren fortæller, hvordan nummeret for ham har en frihedsfølelse og er et frirum, hvor man kan omfavne friheden. – ”Wild Child” har altid tiltalt mig, og intensiteten i de mange vers ophøjer nummeret til noget ganske særligt, og jeg kan genkende en del af mig selv i teksten til nummeret. Derfor betyder det noget helt specielt for mig. 

p>

Jesper Binzers version af ”Wild Child” er tilgængeligt digitalt fra i dag, men vil også være at finde som bonustrack på Jesper Binzers kommende soloalbum, der udsendes den 3. november.

Læs mere her: Jesper Binzer klar med anden solosingle

Annisette fejrer i øvrigt 50 år med Savage Rose, der udsender nyt album den 15. september.

 

 

 

ANNONCE