Nyhed

Svensk kommune støtter projekt om festival kun for kvinder

x

En rockfestival kun for kvinder. Ideen blev tidligere på sommeren fremført af den svenske komiker og radiovært Emma Knyckare, og nu er projektet et skridt tættere på at blive en realitet. I Falkenberg kommune er kommunens byudvikler, Kristjan Fannar, i hvert faldet meget positiv for ideen om en festival kun for kvinder. Det skriver gaffa.se. 

- Jeg har fulgt debatten om Emma Knyckares forslag om en mandefri festival, og jeg har hele tiden synes, at det var en spændende ide, siger Kristjan Fannar til det svenske nyhedssite Hallands Nyheter.

Som vi tidligere har skrevet, så er Emma Knyckares ide at starte en musikfestival, hvor både ansatte, optrædende og gæster udelukkende er kvinder. Hun er påvirket af den aktuelle debat om seksuelle forulempelser på flere festivaler, både Roskilde Festival og den svenske Bravalla, hvor sidstnævnte har besluttet at holde pause næste år for at gennemtænke, hvordan man kommer sexovergrebene til livs.


Og nu har Emma Knyckare fået en støtte i Kristjan Fannar. De to skal mødes inden for et par uger for at diskutere det videre forløb.

- Jeg håber at få noget feedback om, hvad deres konkrete planer er, og så vil vi se, om vi kan matche det, siger Kristjan Fannar til Hallands Nyheter.

Vi følger i spænding udviklingen.


ANNONCE