Nyhed

Årets mest læste nyheder

GAFFA.dk - Alt om musik

GAFFA præsenterer et tilbageblik på de mest læste nyheder i 2017.

2017 går for alvor på hæld. Snart tager vi hul på et nyt musikår, og i den anledning har vi samlet de 10 mest læste nyheder på gaffa.dk fra året, der er gået. Endnu engang har vi sagt et alt for tidligt farvel til flere store artister, og disse dødsfald præger naturligvis listen. Derudover kan du også finde mere glædelige nyheder. Koncertannonceringer har en høj prioritet hos os og hos vores læsere, og derfor er årets mest læste historie en koncertnyhed af de større. Vi venter i øvrigt stadig på tid og sted, men ser frem til at få detaljerne på plads. Her er listen over årets mest læste historier. Vi starter med nummer 10:

10) Fransk sangerinde dør på scenen

Den tragiske historie om den franske sangerinde Barbara Welden, der døde for øjnene af publikum gav isnende genlyd i musikverdenen. Læs nyheden her.

9) Sur Roskilde-billetkøber får veloplagt tilbagemelding fra festivalen

Et snappy comeback fra Roskilde Festival blev årets niende mest læste nyhed. Det er altid fedt, når folk forstår at lukke munden på haters. Læs nyheden her. 

8) John Mayer giver to danske koncerter

Når den amerikanske guitarvirtuos annoncerer sin ankomst, så kan det åbenbart få danskerne til tasterne. Nyheden om to sommerkoncerter i 2017 vakte stor glæde hos vores læsere. Læs nyheden er. 

7) Linkin Park-sangers dødsårsag er nu bekræftet

En af de store vi mistede i det forgangne år var Chester Bennington, der var kendt som frontmand i Linkin Park. Det blev fastslået, at han begik selvmord, og historien om dødsårsagen er årets syvende mest læste historie. Læs nyheden her. 

6) Chris Cornell er nu obduceret

Årets sjette mest læste nyhed er også en mørk en af slagsen. I 2017 mistede vi Chris Cornell, en af rockens store stemmer, og ligesom med Chester Bennington blev nyheden om hans obduktion flittigt læst af chokerede musikelskere. Læs nyheden her. 

5) Chester Bennington er død

På femtepladsen finder vi den første nyhed om Chester Benningtons alt for tidlige død. Sangeren blev fundet livløs i sit hjem i Palos Verdes Estates nær Los Angeles den 20. juli. Læs nyheden her. 

4) Ed Sheeran til Danmark

Han er den mest streamede artist i Danmark i 2017. Både albummet -+ og singlen "Shape Of You" topper Spotifys 2017-lister. Nyheden om hans danske ankomst gav genlyd og bringer ham ind på en fjerdeplads på vores liste. Læs nyheden her. 

3) Bassist og komponist Nicolai Munch-Hansen er død

I Danmark mistede vi også en af de helt store, da Nicolai Munch-Hansen døde i en alder af blot 39 år. Hans bortgang skabte stor sorg, ikke mindst for hans kone Kira Skov. Læs nyheden her. 

2) Chris Cornell tog sit eget liv

Folk var dybt chokerede over Soundgarden-frontmandens alt for tidlige død, og det faktum, at han selv havde valgt at gøre en ende på livet blev GAFFAs næstmest læste historie i 2017. Læs nyheden her. 

1) U2 til Danmark i 2018

På førstepladsen finder vi en særdeles munter nyhed. Historien om, at legendariske U2 besøger Danmark i 2018 sprængte skalaen for nyhedsfaktoren på gaffa.dk og beviser, at vores læsere stadig har en nært forhold til Bono og co. Vi ser frem til at informere jer om tid og sted for koncerten, der helt sikkert bliver en af de større oplevelser i det kommende musikår. Følg med her på siden.