Nyhed

Vind en sej guitarforstærker fra Roland

Du kan blive den heldige ejer af en BOSS Katana-100

Kunne du tænke dig at vinde en fed guitarforstærker fra Roland Danmark? Nu har du chancen for at få fingrene i en BOSS Katana-100-guitarforstærker!

I anledningen af, at Prime Collective afholder sin rock- og metaltour "Prime is Coming", den 12.-14. januar, udlodder vi én forstærker til en heldig læser.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebook-side (se nedenfor) og svare på spørgsmålet: Hvem synes du er Danmarks fedeste metalband – og hvorfor?


Rock on!

Konkurrencen slutter den 12. januar kl 12.00


Om turnéen Prime is Coming:

Prime Is Coming er et nyt tourkoncept for hård rock og metal i Danmark, arrangeret af et af de vigtigste metal-managements og labels i Danmark. I januar 2017 tager nogle af de mest spændende danske bands inden for de hårde genrer – Siamese, CABAL, Cold Night for Alligators og Sons of Death Valley – på en 72 timers tour på tre spillesteder for at fremvise det bedste danske talent, samtidigt med at man samler ind til et godt formål. Overskuddet går til Børnecancer Fonden.
 
 

Om præmien, en BOSS Katana-100 Guitar Amplifier fra Roland Danmark:

Katana er navnet på et sværd fra den historiske samurai-tid i Japan, og sværdet symboliserer ære, præcision og kunstnerisk dygtighed i den japanske kultur. For at leve op til det stolte og majestætiske sværdnavn leverer Katana-forstærkerne både en lækker blød og hård rocklyd, der er udviklet af flere generationers BOSS-engagement og ekspertise. Forstærkeren er skabt fra udviklingsprocessen af den roste Waza-forstærker. Disse innovative forstærkere er produktet af BOSS’s beslutsomme stræben efter den ultimative rocklyd. Med specialfremstillet kredsløbdesign og omhyggelig justering er Katana-serien en kombination af traditionelt håndværk og af banebrydende nye funktioner, der viser vejen for den næste generation af rock-forstærkere.


Med en 100 watts forstærker og en specialfremstillet 12-tommers højttaler opfylder Katana-100 kravene til alle typer spillejobs med sin fyldige tone, der nemt høres, når du spiller i band. Forstærkeren er også ideel til brug i hjemmet, med dens unikke design og innovative Power Control af lyden, så du kan spille med inspirerende og kraftfuld lyd ved lav volume. Ud over alt dette har Katana-100 indbygget 55 BOSS-effekter, der gratis kan tilpasses ved hjælp af programmet BOSS Tone Studio editor. Du kan konfigurere op til 15 forskellige effekter i forstærkeren på samme tid, hvilket betyder, at du har alt hvad du skal bruge på scenen i denne ene forstærker.

Se forstærkeren i aktion her:


ANNONCE