Nyhed

Jay-Z annoncerer massiv turné

Jay-Z er klar til at tage "4:44" ud på landevejen

For lidt over en uge siden udgav den amerikanske hiphop-mogul Jay-Z sit 13. studiealbum, det første siden Magna Carta Holy Grail fra 2013.

Albummet var en markant forbedring fra de seneste par plader fra Jays hånd, og her på sitet fik ”4:44” fem begejstrede stjerner og følgende ord med på vejen:

”Albummet er andet og mere end bare en undskyldning til Beyoncé, et modsvar til Lemonade og Jay, der forholder sig til sine fejltrin. Det er det også, men mest af alt er det et moden rapkonge, der har begået sit mest personlige album til dato. Det er som om, Jay-Z har besluttet sig for, at Kendrick ikke skal være alene om at udgive et stort hiphop-opus i år og virkelig har lagt sig i selen for at levere sit bedste. Og det gør han.” 


Meget har været skrevet om teksterne på det Tidal-ekslusive album i dagene efter udgivelsen, hvor særligt linjerne om ægteskabelige problemer, utroskab og forholdet til Kanye West har trukket overskrifter.

Det har længe været kendt, at albummet ville blive fulgt op af en stor turné, og nu er Jay-Z klar med de 31 første datoer. Foreløbig er det kun nordamerikanske byer, der besøges, men efter alt at dømme følger koncerter i resten af verden til næste år.

Turneen begynder i Anaheim, California 27. oktober og slutter i Los Angeles 21. december.


Det må være ved at være på tide, manden kigger forbi Danmark igen, hvor han sidst spillede i Herning i 2012 med Kanye West på de tos Watch The Throne-tour, som i øvrigt medførte seks stjerner fra vores begejstrede anmelder.

Sidste solo-koncert var på Orange Scene på Roskilde Festival tilbage i 2008. Så han kunne jo passende vende tilbage igen ti år senere, som det vil være næste år? Just sayin’…

 


ANNONCE