Nyhed

Chris Cornell tog sit eget liv

Årsagen til Chris Cornells alt for tidlige død er fundet

Nyheden om Chris Cornells død har rystet en hel musikverden. Spekulationerne om dødsårsagen har svirret siden den chokerende melding i formiddags, og nu er den imidlertid fundet – det skriver både Rolling Stone og Pitchfork.

Ifølge retsmedicineren i Wayne County er det nu blevet fastslået, at Cornell hængte sig på sit hotelværelse, efter at have spillet koncert med Soundgarden i Detroits Fox Theater. Cornells kone havde bedt en ven af familien om at tjekke op på ham efter showet. Vennen fandt ham liggende på badeværelsesgulvet med et reb om halsen.

Cornell har i mange år kæmpet med misbrug og depression – noget han altid har været åben omkring, og i 1996 hittede Soundgarden med Down On The Upside-singlen "Pretty Noose". Et Nummer, der dog ikke handler om selvmord, men som i følge Cornell selv er om muligheder, der ved første øjekast forekommer fristende, men senere viser sig at være katastrofale. I dag synes titlen tragisk profetisk.


Chris Cornell har de senere år været ædru og stoffri, hvorfor hans død naturligvis kommer som et endnu større chok for alle – specielt dem, der stod ham nær. En talsperson for Cornells familie har tidligere på dagen udtalt, at hans død både er uventet og pludselig.

Chris Cornell efterlader sig kone og tre børn.


 


 

ANNONCE