Nyhed

Future Islands spiller i København

Der er synthpop i lange baner fra Baltimoretrioen til efteråret

Future Islands-lbummet ”Singles” udkom i 2014, og siden da har de tre gutter fra Amerika fejret 10-års jubilæum, spillet mere end 1000 koncerter og markeret sig på synthpoppens landkort.

Nu kan du opleve Baltimoretrioen, når de vender tilbage til København, hvor de spiller den 3. november i de helt nye omgivelser på Tap1.

Future Islands er nu på banen med albummet ”The Far Field.” Først efter fire album og et hav af koncerter brød trioen igennem med pladen ”Singles” og singlen ”Seasons (Waiting On You)” i 2014. På pladen finder du melodisk bas, mættede synthflader og en udtryksfuld vokal, som spænder fra dyb growl til soulede fraseringer. Det samme gælder det nye album.

Sidst bandet gæstede Danmark var det på Jazzhouse i København i februar, hvor de afholdt en intim pop up-koncert for 300 gæster. GAFFAs anmelder Frederik Kyhn var svært begejstret og kalder Future Islands nye materiale for ”den helt perfekte blanding af eksistentiel afmagt og synthmættet alternativ pop,” læs hele anmeldelsen her.

Før trioen gæster Tap1 til efteråret, kan du også høre dem på dette års Roskilde Festival.

Læs GAFFAs store interview med Future Islands fra april 2017: – Vi synes, at en koncert bør være bedre end et album.

Lyt til singlen ”Ran” fra Future Islands nyeste skud på stammen ”The Far Field” lige her.

ANNONCE