Nyhed

GAFFA får ny chefredaktør

Sidsel Thomassen overtager stafetten efter Peter Ramsdal

GAFFAs chefredaktør gennem de sidste 20 år Peter Ramsdal går solo, og hans efterfølger indtager tronen efter sommer. Peter Ramsdal vil også fremover være tilknyttet GAFFA i sit nye virke som freelancejournalist, og vil fortsat udgøre en del af ejerkredsen.

GAFFAs nye chefredaktør bliver 29-årige Sidsel Thomassen, som tiltræder stillingen 1. august. Sidsel startede som praktikant på GAFFA tilbage i 2013, og har siden arbejdet som freelanceskribent og Social Media Manager på GAFFA. 

Sidsel har en bachelor i Medievidenskab, og har for nylig afsluttet sin kandidat i journalistik – med et speciale omhandlende GAFFAs udviklingsmuligheder i en digitaliseret verden.


GAFFAs kreative direktør Robert Borges udtaler: ”GAFFA har meget at takke Peter for, og det er absolut en velsmurt redaktion han efterlader. Musik- og medielandskabet har forandret sig en hel del de sidste par årtier, og jeg glæder mig over, at vores kommende redaktør har rygsækken fyldt med viden og idéer til, hvordan GAFFA skal se ud i fremtiden.”

Sidsel Thomassen udtaler: "Jeg glæder mig helt enormt til at komme i gang med at bygge videre på det fundament og brand, som holdet bag GAFFA igennem 34 år har bygget op. Den digitaliserede verden vi lever i byder på en række udfordringer for det etablerede musikmagasin, men jeg er også sikker på, at GAFFA som Skandinaviens største musikmedie har sin berettigelse som medspiller i musikbranchen mange år endnu. Jeg er meget beæret over, at valget er faldet på mig, og jeg vil gøre mit bedste for at løfte arven efter Peter."

Webredaktør Ole Rosenstand Svidt er konstitueret chefredaktør frem til 1. august, og vil også fremover være en del af den faste redaktion. Foruden den faste redaktion bidrager mere end 100 freelancere løbende med indhold til GAFFAs medier i Danmark alene.


ANNONCE