Nyhed

Heartland Festival melder om få billetter

Der er færre end en tiendedel af de udbudte billetter tilbage

Selvom det kun er andet år, Heartland Festival finder sted, kan den i dag meddele, at der er få partoutbilletter tilbage til årets festival. Helt præcis er der færre end 10 procent tilbage af de 12.000 billetter, som der skal sælges, før festivalen melder udsolgt.

Heartland Festival baserer sit program på fire søjler: Music, art, food og talks. Det hele finder sted i smukke omgivelser i parken ved Egeskov Slot på Fyn den 2.-4. juni 2017.

Lørdagsbilletterne er allerede udsolgt, og i sidste uge blev det meddelt, at der også kun er få søndagsbilletter tilbage til årets festival. I år har Heartland Festival  udvidet med både en dag mere, en større festivalplads, endnu en scene, endnu et kunstprogram og et Talks-program med dobbelt så mange samtaler som sidste år.


”De meget positive tilbagemeldinger, vi fik efter Heartland Festival 2016 gav os mod på at udvide festivalen på flere områder. Vi har blandt andet plads til 12.000 mennesker per dag i år, hvilket er næsten dobbelt så mange som sidste år, festivalen strækker sig over en dag mere, og så er programmerne også vokset. Derfor er vi naturligvis både rigtig glade og stolte over nu at kunne melde om få partoutbilletter – og vi glæder os helt vildt til at byde velkommen til Heartland Festival 2017 i næste weekend,” fortæller festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen.

På Heartland Festival 2017 kan man blandt andre opleve Eddie Vedder, Bryan Ferry, Miguel, Cat Power, Tony Oursler, Michael Stipe, Werner Herzog, Sofi Oksanen, Douglas Coupland, Lorette Napoleoni, Per Hallundbæk, Kamilla Seidler og mange, mange flere.

 


 

ANNONCE