Nyhed

Helgi Jonsson – med Tina Dickow i bandet – er klar med opvarmning til weekendens koncerter

Den prisbelønnede islandske musiker Pétur Ben er support

Islandske Helgi Jonsson giver denne weekend to danske koncerter med et band bestående af Dennis Ahlgren, Marianne Lewandowski og sin hustru Tina Dickow, og de er nu klar med opvarmningen i form af den prisvindende islandske sanger og sangskriver Pétur Ben.
 
Pétur Bens album "Wine For My Weakness" fra 2006 vandt en Icelandic Music Award for Best Rock Album, og hans musik til Ragnar Bragasons film "Metalhead" fra 2013 modtog en Edda Award for bedste filmmusik. Hans musik spænder fra minimalistiske folkesange til black metal, han har skrevet musik for kor og kammerensembler og er leder af Reykjavik-koret og kollektivet KÓRUS.
 
Péter Ben har arbejdet som producer, arrangør og guitarist for navne som Shahzad Ismaily, Nick Cave, Mugison, Amiina og Emiliana Torrini. Pétur Ben arbejder for tiden på sit kommende soloalbum med blandt andre Helgi Jonsson.
 
Helgi Jonsson og Pétur Ben kan opleves på Bremen Teater fredag den 12. maj og på VoxHall i Aarhus lørdag den 13. maj – der er kun få billetter tilbage til sidstnævnte.
 
Varm op med Pétur Bens "I'll Be Here":
 
ANNONCE