Nyhed

Se musikvideo med John Legend, Ariana Grande og Emma Watson i nyfortolkning af ”Beauty and The Beast”

Titelsangen til den kommende live action Disney-film er stjernespækket.

Fra den 16. marts kan man i biograferne se en live action-udgave af en af Disneys absolut største klassikere, ”Beauty and The Beast” fra 1991. Skuespillerlisten tæller blandt andet store navne som Ian McKellen, Ewan McGregor, Emma Thompson og ikke mindst Emma Watson i hovedrollen som Belle, men også soundtracket er præget af stjerner fra musikkens verden.

Ariana Grande og John Legend slår pjalterne sammen i en ny og storslået duet-fortolkning af den Oscar-vindende klassiker ”Beauty and The Beast”. Sangen er oprindeligt skrevet af Howard Ashman og Alan Menken og fremført af den britisk-amerikanske skuespillerinde Angela Lansbury, der også lagde stemme til karakteren Mrs. Potts.

Musikvideoen foregår i balsalen på Udyrets slot, og Emma Watson optræder sammen med computer-animerede karakterer i den klassiske gule gallakjole.


John Legend, der selv tidligere har vundet en Oscar for sangen ”Glory” for to år tilbage, debuterede som skuespiller i den aktuelle musical ”La La Land”, hvor han også bidrog med sangen ”Start a Fire”.

Disney arbejder også på live action-udgaverne af blandt andre ”Mulan”, ”The Lion King” og ”Dumbo”, der alle vil ramme det store lærred i løbet af de næste par år.

Du kan se den splinternye musikvideo til ”Beauty and The Beast” lige her.

ANNONCE