Nyhed

PREMIERE: Følsom live-video fra det koncertaktuelle danske soulband D/troit

GAFFA.dk - Alt om musik

Den danske soulgruppe D/troit debuterede i 2015 med ep'en "Do the Right Thing". Nu er de aktuelle med en videopremiere på nummeret ”A Little Kindness”, som er optaget live i Vitoria Studios i København. Se videoen til den følsomme sang nedenfor.

I 2015 skrev GAFFAs Espen Strunk i sin firstjernede anmeldelse af D/troit blandt andet, at "... med en uforskammet velproduceret ep skyder københavnske D/troit sommeren i gang med en dosis klassisk, svedigt leveret omgang soul. Som den lød i – ja, Detroit – dengang stjernerne på himlen bar navne som Sam Cooke og Otis Redding.”

LÆS OGSÅ: Se D/troits turnédagbog fra Los Angeles


Tidligere har bandet spredt deres sprøde toner på blandt andet Vanguard, Spot, Musik i Lejet og Smukfest, og nu er de klar til at fyre op under kedlerne i Pumpehuset nu på fredag den 24. november. Der er i skrivende stund kun få billetter tilbage.

D/troits debutalbum fra tidligere i år har fået titlen Soul Sound System, og bandet har været hurtige til at sætte sig på soul-verdenskortet gennem samarbejdet med Gabe Roth, bedst kendt som medstifter og manden bag mixerpulten i det legendariske Daptone Records. Derudover har BBC-værterne Craig Charles og Lauren Laverne begge erklæret sig som fans af D/troit og spillet bandets singler flittigt på deres radioshows.

Artiklen fortsætter under billedet



Den forestående koncert i Pumpehuset byder på special guests i form af dj-teamet (og værter fra radioprogrammet) Funky Tuesday, som stiller op med et ekstra soulet dj-sæt inden og efter showet.

”Det er vores første rigtige københavnershow i lang tid, så vi er helt sikkert ekstra opsat på at fyre godt op under danseskoene!” siger frontmand Toke Bo om koncerten i Pumpehuset.

Se live-sessionen her:

ANNONCE