Nyhed

Spiller med post-punk legende

GAFFA.dk – Alt om musik

Tidligere guitarist og medskaber af Mew, Bo Madsen, gæster årets Suburban Summit, sammen med britiske Dave Allen og svenske Josefin Öhrn.

De tre artister mødes på spillestedet Forbrændingen i Albertslund den sidste uge i november i år. Her skal de i fællesskab arbejde sammen om at skabe ny musik, som efterfølgende resulterer i en koncert den 2. december. Publikum ved derfor ikke på forhånd, hvad de kommer til at opleve under koncerten. Dog garanterer arrangørerne for en anderledes musikalsk oplevelse.

– Jeg er glad for at være med i dette Suburban Summit, og glæder mig til at skabe og opfinde med disse talentfulde mennesker. Det bliver et eventyr, og jeg har allerede mit Dr. Livingstone-outfit på! fortæller Bo Madsen i en pressemeddelelse.


LÆS OGSÅ: Festival aflyst – går konkurs

Spiller med post-punk legende

Bo Madsen kommer til at arbejde sammen med Dave Allen, originalt medlem af post-punkerne Gang of Four, der havde sin storhedstid i slutningen af 1970’erne og godt op i 1980’erne. Derudover kan du opleve svenske Josefin Öhrn, der er kendt fra sit psychband The Liberation.


Suburban Summit startede op i februar sidste år. Tidligere har artister, som Mathew E. White, Teitur, Thy Music Collective, John Schmersal og Toko Yasuda besøgt Suburban Summit. Og i tredje omgang af er det altså Bo Madsen, Josefin Öhrn og Dave Allens tur til at skabe noget nyt. 

ANNONCE