Nyhed

Jelling Musikfestival donerer største beløb nogensinde

GAFFA.dk – Alt om musik

Jelling Musikfestival har valgt at donere det største beløb nogensinde i festivalens historie. Resultatet falder lige i festivalens gamle ånd.

I år løber Jelling Musikfestival af stablen for 30. gang. Det er med andre ord en hel del år siden, at festivalen for første gang fandt sted for blot tusinde mennesker på en lokal fodboldbane.

Og det er netop med det in mente, at festivalen har valgt at donere en hel million til en ny fodboldbane af kunstgræs i den lille jyske by.

Festivalen blev startet op af en gruppe fodboldelskende drenge, så valget om at donere det store beløb til netop dette formål lå lige til højrebenet.

LÆS OGSÅ: Jelling Musikfestival klar med det endelige program

"Vi er enormt stolte af at kunne støtte op om det aktive liv i Jelling gennem denne ekstraordinære donation" fortæller festivalleder Lars "Charlie" Mortensen. "Festivalens rødder stammer jo fra fodboldafdelingen i Jelling, og det er derfor fantastisk at kunne give noget tilbage til byen og byens borgere i form af denne kunstgræsbane," fortsætter Charlie.

Der er tale om en ny kunstgræsbane, der ud over at fungere som fodboldbane også kan danne rammerne om andre sportsaktiviteter såsom crossfit, gymnastik, yoga og streethåndbold.

Hvis du gerne vil med til Jelling Musikfestival 2018, så har du stadig mulighed for at købe billetter gennem GAFFA og få en klækkelig rabat. Køb billetter gennem GAFFA lige her.

Til årets festival spiller flere store navne som James Blunt, Aqua og Nickelback. Sidstnævnte kan du se i musikvideoen til "How You Remind Me" fra albummet Silver Side Up (2001):

ANNONCE