Nyhed

Prisvindende Coco O. giver eksklusive koncerter i DK

GAFFA.dk - Alt om musik

Coco O. vender hjem med bagagen fuld af oplevelser efter seks år i L.A. og giver koncert i Aarhus og København til november.

Koncerterne finder sted i henholdsvis Musikhuset Aarhus den 16. november og i DR Koncerthuset den 17. november. Sidst, man hørte fra Coco O. var stort set med Quadron-albummet Avalanche tilbage i 2013. Quadron var resultatet af Coco O.s samarbejde med den danske producer Robin Hannibal, der for nyligt har været inde over Black Panther-soundtracket fra Kendrick Lamar. Men hvem er Coco uden Quadron? Det blev det helt store spørgsmål til udforskning.

Hun har været kendt for soul-poppede upbeat tracks til klubben, men har nu åbnet op for at udforske sin egen lyd. At gå fra fester til kærestesorger til ensomhed på tomme hotelværelser har ført til et mere simpelt og skrøbeligt univers for den store stemme. Coco siger selv:

"Jeg elsker selv allermest, når balladerne kommer til koncerterne. Og så tænkte jeg: – Hey, wait a minute. Jeg er jo egentlig artist. Jeg kan jo bare lave det, jeg godt ka’ li’.  Indtil jeg får lyst til at lave en disco-plade. Man ved jo aldrig hvor det bevæger sig hen." 

LÆS OGSÅ: Quadron: Avalanche (albumanmeldelse) 

Derfor er de kommende koncerter også siddende, så der er mere fokus på stemmen og forbindelsen til publikum gennem en simpel instrumentering, der sætter tempoet ned. Afvæbnet nærhed med en stor stemme, der lover masser af musikalske godter i løbet af det kommende år.

Coco har dog ikke bare siddet stille i alle årene, men medvirket på en masse sange, blandt andet "Afterglow" fra 2016 med Mads Langer, som du kan høre lige her: 
ANNONCE