Nyhed

Coco O. giver koncerter til efteråret

GAFFA.dk – alt om musik

Kan opleves på Train og Vega i november

Den tidligere Quadron-sanger, soul/r&b-vokalisten Coco O. har netop annonceret koncerter på Train i Aarhus den 6. november og Vega i København den 10. november. Her vil hun optræde med et syv personers band.

Den 30. april udsendte Coco O. sit første soloalbum, It’s A Process, der var selvproduceret og mere minimalistisk end Quadrons to album. Om albummet udtaler hun i en pressemeddelelse:

"Jeg har vel kunnet lave min debut færdig i syv år, og masser af gange har jeg fået andres råd om præcis, hvad der skulle til. Mange har forestillet sig, at jeg skulle fortsætte i en Quadron-retning med gennemproducerede sange i mid-tempo. Men jeg var ikke interesseret i per automatik at lyde, som jeg har gjort i tidligere konstellationer. Jeg vil lære noget løbende, øve mig på det og til sidst give det videre i min musik. Og derfor gik det også op for mig, at jeg måtte trække mig tilbage og finde ud af, hvad jeg selv mener om et par af de store spørgsmål som musiker – nemlig hvem jeg er, og hvordan jeg skal redefineres fra gang til gang."

Coco O. brød igennem som halvdelen af r&b-duoen Quadron, der debuterede med et selvbetitlet album i 2009 og fulgte det op i 2013 med Avalanche. Sidstnævnte var indspillet i gruppens daværende hjemby Los Angeles, vakte international opmærksomhed og gjorde sig blandt andet bemærket med en gæsteoptræden fra Kendrick Lamar. Alligevel valgte Coco O. at forlade duoen og flytte tilbage til Danmark, hvor hun i april som nævnt udgav sin solodebut. Et album, som GAFFAs anmelder var godt tilfreds med.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Væk fra stjernerne, mod sig selv

Tilbage i juni gav Coco O. syv udsolgte intimkoncerter på Hotel Cecil i København, og måneden efter kunne hun opleves i en duokoncert med tangentspiller August Rosenbaum i DR Koncerthuset. GAFFAs anmelder tog godt imod sidstnævnte optræden.

LÆS OGSÅ: Medrivende duokoncert med to funklende stjerner

Coco O blev i øvrigt tidligere på året samplet af den canadiske megastjerne Drake, der netop har annonceret et nyt album.

LÆS OGSÅ: Drake udgiver nyt album – lige om lidt

Billetsalget til begge koncerter begynder 1. september klokken 9 på Ticketmaster.

Varm op med "Bad at All":

<
/div>
ANNONCE